Château-Ferme de Laval
Prachtige verblijfplaats voor een
rustig  vredevol  verkwikkend verblijf

Vorige slide
Volgende slide
Stefaan
Lees verder
Volop genoten van ons midweekje in Chateau De Laval Saint-Ode. Prachtige wandelingen gemaakt in de mooie Luxemburgse natuur van onze Ardennen. Chateau De Laval is dan ook DE ideale uitvalsbasis. En er is natuurlijk ook de sympathieke gastheer Bruno Denis
Frederik
Lees verder
Wij komen hier al zeven jaar met een grote groep met plezier terug. Mooie verzorgde huisjes en ook een handige grote ruimte met grote gerieflijke keuken waar we met heel de groep samen kunnen eten en samenzitten. Ook het zwembad en sauna zijn een meerwaarde. De verhuurder woont vlakbij en is heel behulpzaam en steeds bereikbaar. Zeker een aanrader!
Els
Lees verder
Wij hadden een heerlijk verblijf! de gîte is perfect in orde, het onthaal hartelijk, het zwembad perfect en de omgeving prachtig
Vorige
Volgende

WELKOM IN HET HART VAN DE BELGISCHE ARDENNEN

Een schilderachtige residentie in de Belgische Ardennen om een familieverhaal te delen.

Verscholen in het prachtige Natuurpark van de Twee Ourthes, tussen de historische plekken van Bastogne en de staatsbossen van Saint-Hubert, biedt de “Château-Ferme de Laval,” een prachtige 17e-eeuwse residentie, u een onvergetelijk verblijf in een rustig en verfrissend gehucht.

GERANGSCHIKTE GÎTE "3 KORENAREN"

UITERST GOED UITGERUST

DUURZAME INRICHTING

TOT 43 PERSONEN

EEN PLAATS VOL GESCHIEDENIS...

Château de Laval, dat teruggaat tot 1385, heeft verschillende historische perioden meegemaakt. In 1410 verwoest, werd het gedeeltelijk herbouwd tussen 1532 en 1548 door de familie de Bolland. In 1650 breidde de familie Gallo de Salamanca het uit door bijgebouwen aan de westkant en boerderijafhankelijkheden toe te voegen. In de 19e eeuw werd het burgerlijke deel bekend als “de Toren” toegevoegd. In 1917 werd het gekocht door Henri Vermeersch, en het eigendom wordt nu gedeeld door zijn nazaten met landelijke vakantiehuisjes en een actieve boerderij.
Vorige slide
Volgende slide

ACTIVITEITEN IN DE REGIO

LE MARDASSON
Herdenkingsplaats voor de Tweede Wereldoorlog in Bastogne
BASTOGNE WAR MUSEUM
Museum van de Tweede Wereldoorlog
Diverse Totemus-routes
Ideale familiewandelingen voor jong en oud met schattenjachten
Tientallen kilometers gemarkeerde wandelpaden
Staatsbossen van Saint-Hubert
Durbuy, La Roche en Ardennes, Rochefort
Binnen een straal van 30 minuten kunt u typische steden in de Belgische Ardennen bezoeken
Vorige slide
Volgende slide